Almega.se skrivs om helt för att öka sökbarheten

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Almega har släppt en ny, multimedia-späckad satsning på WordPress. Organisationen ska ha tagit in Julia Schwamberg från Centerpartiet som ansvarig för digitala kanaler berättar Beaconomist. Under tre månader ska teamet arbetat "flitigt och intensivt". Och förra veckan släppte Almega en my version av hemsidan. En stor del av arbetet ska ha handlat om att göra innehållet mer lättillgängligt. Almega har strukturerat om på sajten och gjort om hur de väljer att visa upp oss när det kommer till...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon