Alna relanserad på Drupal 7 av Happiness

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Med nya webbplatsen för Alna, alna.se, har Happiness hoppat på Drupal CMS 7-tåget. Alna ägs av arbetsmarknadens parter och arbetar rådgivning och utbildning till företag och organisationer för att hantera alkohol- och drogfrågor. Happiness har stått för strategi- och koncept, gränssnitt och teknisk utveckling. Mattias Axelsson berättar att webbplatsen har en publik del och en kundavdelning som kräver inloggning där extra tjänster för Alnas kunder återfinns. Webbplatsen använder ett trettiotal moduler, bland annat Mailchimp för nyhetsbrevshantering...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment