Alvedon, AstraZeneca Egenvård och Syncron nya på EPiServer från Intellecta

In Featured, Nyheter, Optimizely/Episerver, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Hör via duktiga projektledaren Daniel Yttergren att Intellecta har lanserat några nya webbplatser den närmaste tiden. Två för en av de största kunderna, AstraZeneca som Intellecta jobbat med sedan 2006:

AstraZenecas officiella webbplats styrs den från huvudkontoret i England och ligger fortfarande i ett mindre, lokalt CMS. Utseende och funktion sköts centralt därför blir webbar som alvedon.se och egenvard.nu allt viktigare för svenska AstraZeneca.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Astra Zeneca öppnar upp om sina Neo4j projekt, så säljs open source för miljardbelopp

Förvaltningsuppdraget AstraZeneca delas med Cloud Nine.

AstraZeneca är en stor ECM/CMS-konsultköpare. Platina, Incordia, Sigma, Addskills och Guide är fler leverantörer utöver Intellecta och Cloud Nine.

Även kunden:

  • Syncron, ett svenskt IT- & logistikbolag vill uppdatera sin webbnärvaro och under hösten/vintern har fått ett nytt koncept, ny form och en EPiServer CMS 5.

Intellecta Corporate har 60 medarbetare specialiserade inom Investerarrelationer, PR/Public Affairs, Webbtjänster, Publishing, Varumärke och Design.

Kommentarer

  1. Case info’n ligger på C9’s sajt, som länkat ovan…

  2. Författare

    Case info’n ligger på C9’s sajt, som länkat ovan…

  3. Ja det stämmer Martin men infon är gammal. Det ser du om du jämför skärmdumpen på C9s referens-sida (den lila mittenknappen) med den som är live på egenvard.nu. Böttigers gäng får gärna ta bort denna text på sin webb. Vad hände med Ola förresten?

  4. Ja det stämmer Martin men infon är gammal. Det ser du om du jämför skärmdumpen på C9s referens-sida (den lila mittenknappen) med den som är live på egenvard.nu. Böttigers gäng får gärna ta bort denna text på sin webb. Vad hände med Ola förresten?

Leave a Comment