Alvedon, astra zeneca, cloud nine, EPiServer 7.5, intellecta Featured, Nyheter, Optimizely/Episerver, Streaming

Alvedon, AstraZeneca Egenvård och Syncron nya på EPiServer från Intellecta

In Featured, Nyheter, Optimizely/Episerver, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Hör via duktiga projektledaren Daniel Yttergren att Intellecta har lanserat några nya webbplatser den närmaste tiden. Två för en av de största kunderna, AstraZeneca som Intellecta jobbat med sedan 2006: Ny webbplatsen för Egenvård – AstraZenecas receptfria produktporfölj (OTC) Egenvard.nu baserad på EPiServer CMS 5 och Create +. Designen har Intellectas ansvarat AD Love  ansvarat för. Ny webbplats för Alvedon baserad på EPiServer CMS 5 med Steamios EPiMore filmvisare: Alvedon.se AstraZenecas officiella webbplats styrs den från...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Case info’n ligger på C9’s sajt, som länkat ovan…

  2. Författare

    Case info’n ligger på C9’s sajt, som länkat ovan…

  3. Ja det stämmer Martin men infon är gammal. Det ser du om du jämför skärmdumpen på C9s referens-sida (den lila mittenknappen) med den som är live på egenvard.nu. Böttigers gäng får gärna ta bort denna text på sin webb. Vad hände med Ola förresten?

  4. Ja det stämmer Martin men infon är gammal. Det ser du om du jämför skärmdumpen på C9s referens-sida (den lila mittenknappen) med den som är live på egenvard.nu. Böttigers gäng får gärna ta bort denna text på sin webb. Vad hände med Ola förresten?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.