Alvedon, AstraZeneca Egenvård och Syncron nya på EPiServer från Intellecta

In Featured, Nyheter, Optimizely/Episerver, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Hör via duktiga projektledaren Daniel Yttergren att Intellecta har lanserat några nya webbplatser den närmaste tiden. Två för en av de största kunderna, AstraZeneca som Intellecta jobbat med sedan 2006: Ny webbplatsen för Egenvård – AstraZenecas receptfria produktporfölj (OTC) Egenvard.nu baserad på EPiServer CMS 5 och Create +. Designen har Intellectas ansvarat AD Love  ansvarat för. Ny webbplats för Alvedon baserad på EPiServer CMS 5 med Steamios EPiMore filmvisare: Alvedon.se... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Case info’n ligger på C9’s sajt, som länkat ovan…

  2. Författare

    Case info’n ligger på C9’s sajt, som länkat ovan…

  3. Ja det stämmer Martin men infon är gammal. Det ser du om du jämför skärmdumpen på C9s referens-sida (den lila mittenknappen) med den som är live på egenvard.nu. Böttigers gäng får gärna ta bort denna text på sin webb. Vad hände med Ola förresten?

  4. Ja det stämmer Martin men infon är gammal. Det ser du om du jämför skärmdumpen på C9s referens-sida (den lila mittenknappen) med den som är live på egenvard.nu. Böttigers gäng får gärna ta bort denna text på sin webb. Vad hände med Ola förresten?

Leave a Comment