Am Bloodstock öppnar WordPress på gratistema, erbjuder ATG-koppling

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Am Bloodstock är en uppfödare av mer högklassiga travhästar i Sverige, Frankrike och USA. När de ska presentera sig satsar de på en WordPress av 24HR. De båda parterna ska ha samarbetat under ett par års tid med vidareutveckling av Am Bloodstocks webbsajt. Men detta är en total nystart. WordPress-lösningen hämtar dagligen information om starter och resultat från ATG.se API:er. Just nu ligger Ambloodstock.com på en WordPress med ett standardiserat gratistema (Sparkling). Det verkar även vara...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment