Amazons Nordenchef om lager, Postnord och Prime Sverige. Kundernas föredragna Amazon-konsultation och ny Amazonbyrå

In Amazon, CXM, E-handel, Lojalitetsprogram, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under torsdagseftermiddagen på ehandelseventet NXT passade Wellstreets Sïmon Sanebeck på att ställa motsvarande "21 questions" till Amazons Norden- och Europaansvarige Alex Ootes. Genom den övningen fick vi veta att fler fraktleverantörer än PostNord kommer användas (Kuehne+Nagel), det kan bli aktuellt att köpa upp svenska aktörer inom logistik, e-handel och lager, Eskilstuna är tänkt som primärt "fulfillment"-lager, lanseringsdatumet är inte riktigt spikat (kan vara dynamiskt satt, beroende på hur många svenska bolag som skriver upp sig), det kan...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon