Amelia bjuder in till egna AI-labbet högst upp i skyskrapa, skapar AI-marknadsplats

In CDP, DMP, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

IPsoft öppnar idag upp nya Amelia City som kallar ett världsunikt interaktivt laboratorium för AI i New York. Det är hela 20:e våningen i IPsofts huvudkontor i centrala New York som gjorts om till nytt AI-labb.

”- Vi är stolta över att öppna Amelia City, detta världsunika AI-lab, och tillika den första ”off-the-shelf”-lösningen för avancerad AI, Amelia Marketplace. Vi har utvecklat en fantastisk miljö att uppleva artificiell intelligens i, där besökarna själva enkelt kan visualisera hur de kan förbättra sina affärsverksamheter. Den fjärde industrirevolutionen har redan startat, och Amelia går först i ledet.”

Säger Chetan Dube, vd på IPsoft.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Kommunwebb med miljon besökare bygger om, snabbhet och AI i fokus

Samtidgt lanseras idag Amelia Marketplace, branschens första förpaketerade lösningar för artificiell intelligens (AI) som är färdiga att använda från start inom bland annat bank, telekom, service, försäkring och hälsovård. IPsoft vill med satsningen förenkla och skapa en slags bemanningstjänst för att anställa en digital kollega som är färdigtränad för olika branschspecifika yrkesroller.

Adobe var minst lika innovativa med en ”marketplace” inom ett annat område för några år sedan då de introducerade ”Audience Marketplace for Data Buyers”. En inbyggd marknadsplats inom Adobe Audience Manager (numera DMP) där du kunde köpa data om t ex köpbeteenden inom en viss målgrupp och en viss vertikal.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Fyra sätt nya Sitecore integrerar AI i uppdaterade produkten, stort kampanjfokus

Vill ni se alla Digitala Labb som byggts av olika byråer och IT-konsulter runt om i Sverige?

MKSE.com har samlat på sig en lista med alla investeringar.