AMF Fastigheters fysiska butiker säljer varor via Bambuser Live Video Shopping

In Nyheter, Drupal, Omnikanal, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

AMF Fastigheter har startat ett samarbete Bambuser för att erbjuda Live Video Shopping i gruppens fysiska butiker och därmed koppla ihop säljare och experter i butiker till olika customers online som kopplar upp sig från hemmet för en interaktiv men ändå högst personlig upplevelse. En första pilot ska ha inletts på MOOD Stockholm gallerian. Maryam Ghahremani, VD på Bambuser säger: ” - Detaljhandeln genomgår den största omvandlingen i modern historia. Detta beror delvis på digitalisering, en förändring...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon