Amnesty väljer Creuna och PayEx betalningar

In Nyheter, Open source PHP, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Creuna är ny digitalleverantör till Amnesty i Sverige. Uppdraget 2018 var att ta fram en ny webbplats som engagerar och stärker Amnestys position som expert inom mänskliga rättigheter. Den nya Django webbplatsen Amnesty.se ska göra det tydligt hur man kan bidra till Amnestys arbete. För snabba betalningar och digital signering används svenska PayEx. Ett nytt redaktionellt ramverk har tagits fram med utgångspunkt i SEO. Internationella förlagan Amnesty International med Amnesty.org var ett längre tag en Drupal-webb, men...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon