Ännu en kommun lämnar Episerver för SiteVision, Tyresö Kommun byter läger

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Efter att i flera omgångar uppdaterat sin Episerver till senaste version är epoken nu över. Denna gång byter Tyresö Kommun från Episerver till Sitevision, berättar Örebroföretagets Key Account Daniel Steffensen som ansvarat för införsäljningen som ledde till bytet. Det innebär ännu en kommun och aktör inom offentlig sektor som vänder Episervers nya, "amerikanska" molnprissättning ryggen. Tyresö Kommun har precis lanserat hela nya www.tyreso.se med alla undersidor på den nya plattformen. Annika Jokiranta från kommunen tillhörde beställargruppen. 2010...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon