Äntligen ett helsvenskt Salesforce Commerce Cloud projekt, Paradox Interactive släpper e-handel

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det är inte ont om internationellt framtagna Salesforce Marketing och Commerce Cloud e-handelslösningar, även uppöppnade för den svenska marknaden. Destå färre projekt finns som faktiskt helt tagits fram i landet. Och inte bara automatiserat passerat en översättningsbyrå genom vägen av continuous deployments och olika molnbaserade utvecklingsmiljöer.

Men Paradox Interactive och Paradoxplaza.com har under 2017 släppt en delvis egenhändigt utvecklad Salesforce Commerce Cloud lösning för sina B2C-säljbehov. Det är en implementation av en helt ny e-handelsplattform framtagen under sena 2016 till 2017 samt utöver Salesforce även har Adyen Payments betalstöd. I egna Salesforce Commerce Cloud har man sett till att slå på det nya Einstein AI-stödet.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Salesforce vertikalanpassar mot vården, e-handel för "Direkt Till Patient"

Paradox ska delvis jobbat med den svenska mindre implementatören Improove för installationen. Improove, som omsätter 20 Mkr, har tidigare ansvarat för bl a Ivyrevels svenska Demandware/Salesforce Commerce Cloud installation.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.