Apica tar in ny ägare, avslöjar hur många användare som kräver snabbare än 5s laddtider

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Stockholmsbaserade Apica tar in 12 miljoner dollar idag i en vända som leds av Oxx. Sedan tidigare är SEB och Industrifonden delägare. Oxx, grundat av Amadeus Capital folk, tror stenhårt på att Apicas erbjudande kommer locka fler då det bedöms kosta runt 500 000 till 1 miljon dollar per timme av nedtid för Fortune 1000 företag. Dessutom har Apica presenterat en ny undersökning med 2250 respondenter i Europa som berättar några kul uppgifter om uthållighet och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.