AR från XMReality tar problemlösaren till fabriken på sekunder

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Fler än Skype vill hålla nere fossilbränsleslöseriet genom smartare, digitala alternativ till resande. Linköpingsbolaget XMReality jobbar med interaktiv kunskapsöverföring via smarta glasögon eller kameran i en mobil. De har just släppt nya XMReality Remote Guidance™ som via en uppdaterad AR-lösning kan hjälpa t ex nischade tekniker på en fabrik att: Starta om system Utföra maskinella konfigurationer eller Byta ut reservdelar. Istället för att låta samma nischade tekniker eller expert spenderar dagar och stora summor på att flygas...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon