Arbetet startar med nya målgruppsanpassade Vetlanda.se

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Annelie Jönsson, Kommunikationschef Vetlanda kommun, meddelar att arbetet startat med att uppdatera nya vetlanda.se. Fortsatt på SiteVision CMS med bl a Matomo analys. Vetlanda kommun ska ta hjälp av Consid för att bygga om med tillgängligheten i fokus. Vetlanda.se ska framöver marknadsföra platsen Vetlanda med all info om evenemang, aktiviteter, butiker och mycket mera. Ombyggnaden ska ge staden bättre UX, design, navigation och innehåll. För alla målgrupper. Lanseringen planeras framåt vårkanten. DIGG – Myndigheten för digital...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon