Arbetsförmedlingen lade 10 Mkr på UX, upplevelsen blev 22% sämre

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Update: Doberman ägde design- och UX-uppdraget när Arbetsförmedlingen för två, tre år sedan påbörjade ett omfattande projekt med att göra om Platsbanken och externwebben.Vid mätningar i mars 2017, efter det floppade 120 miljonersprojektet gått live, visar det sig nu att antalet nöjda kunder rasat från 45 till 23 procent. Det skriver Breakits Stefan Lundell idag som vidare berättar att hela 25% av alla besökare inte lyckades utföra det de kom till webbplatsen för. Och bara 50% tycker det...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. @MartinEdenström: kanske läge att vara lite grundligare när du faktagranskar. Det ligger liksom i tiden och på sistone har det varit lite slirigt. Hör gärna av dig om du vill följa upp!
    Mvh /Anna Smedslett på Valtech

  2. På sistone @anna_smedslett:disqus :D ;)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.