Arbetsförmedlingen skickar mindre e-post genom nytt intranät för 15000 medarbetare

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Arbetsförmedlingen använder SiteVision för sina externa webbsida sedan 2010. Nu har myndigheten även utökat att använda en SiteVision Social Collaboration-paketering för sitt intranät gentemot 15 000 medarbetare runt om i landet berättar marknadsansvarige Johan Nilsson för MKSE.com. Arbetsförmedlingen har lagt till en mer social funktion med för sitt intranät. Det nya intranätet har funktioner för kommunikation, samarbete och erfarenhetsutbyte med målet att minska antalet interna e-postmeddelanden. "- Det här har varit en efterlängtad funktion och redan efter tre...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon