ARC måste satsa på egen content, köper upp contentbyrån Curious Mind

In Content Marketing, CXM, Martech, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Tre bolagsförvärv hittills för ARC i slutet av maj. Nu är det svenska Curious Mind, verksamma inom innehållsproduktion, film, UX copy, kommunikation och content generellt som tas över i sin helhet. Bolaget har 60 anställda och grundades 2006. Omsättningen brutna 2021 var 49 Mkr med en vinst om 5,6 Mkr.

Ett logiskt drag då det på kundsidan gnisslats lite om att det fortfarande ligger så pass stora delar av löpande och påföljande contentproduktion efter en martechförändring eller lansering på kunden allena. Trots att mycket större mängder content troligtvis behöver produceras.

På kundlistan står BMW, Arbetsförmedlingen, FOREX, Alecta Fastigheter, Plantagen och Systembolaget.

”- Curious Mind-teamet har varit i det digitala sammanhanget sedan starten och är att anse som digitala natives. Vi har helt klart samma DNA och det känns fantastiskt att välkomna dem till gruppen. För att kunna erbjuda våra kunder ett komplett tjänsteerbjudande behöver vi vara mer innehållsdrivna än vad vi är idag. Det gör att vi kan stötta våra kunder på ett ännu bättre sätt – från strategi till utförande.”

Säger Mattias Olofsson, CEO, ARC Arise Consulting.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Kurppa Hosk släpper nytt för både Altor och Siemiatkowskis Milkywire