Årets Digitala Gasell kastar ut sin e-handel, bygger om allt

In E-handel, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nya Partykungen.se, som går att beskåda på beta.Partykungen.se, släpps tidigt nästa år.Ägarna ser mest fram emot den nya Swish-kopplingen för e-handel som tror få fler snabbt öppna plånböckerna. Men även tekniken är anpassad för snabbhet och tillgänglighet, då valde man göra om allt. Ehandel.se har pratat med ägaren Joel Svensson om vilken plattformsval nya Partykungen.se baseras på. Det är en upprättning med PHP 7.0 med Require.js, MariaDB och MySQL. Samt en egen lastbalanserare och CDN från...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.