Arkitektkopia köper in WordPress från BerntzonBylund

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Arkitektkopia har lanserar en ny webbplats på en Wordpress 4 CMS av reklampartnern och aningen mer ovanliga WP-hackaren BerntzonBylund. Arkitektkopia satsar nu på en en mer kundanpassad upplevelse som ska tydliggöra bredd inom företaget samt erfarenhet av att utveckla enkla, hållbara och värdeskapande lösningar för tryckt och digital kommunikation.Nya sajten sportar flera carousel'er, en semitransparent call-to-action till "tryck" samt bilder på nästan 1 MB i desktop. BerntzonBylund har jobbat tillsammans med Arkitektkopia i snart fyra år. Arkitektkopia har tidigare jobbat med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment