Arla byter digitalbyrå efter sex år, stort tapp för Creuna

In Analys / Statistik, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Creuna fick under 2016 se hur en av de absoluta prestigekunderna valde att ersätta dem som ansvarig huvudleverantör.Arla och Creuna har samarbetat sedan sex år tillbaka och vunnit flera priser samt alltid använts som främsta referenscase av byrån. Men när Web Service Award 2017 avgjordes under förra veckan var det Valtech som angavs som ny huvudpartner och ansvarig för de senaste versionerna av Arla.se, Arla.dk m fl webbplatser och digitalinitiativ. På scen stod David Bodén, senior business digital...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment