Assistancekåren väljer Pigment och WordPress för ny närvaro

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Assistancekåren har valt handla upp en ny digital närvaro av byrån Pigment på WordPress CMS. Assistancekåren är en rikstäckande organisation inom vägassistans och bilbärgning. De har ett fokus på kvalitet och teamkänsla sedan 1947 och de hjälper till ute på vägarna från norr till söder. Idag är Assistancekåren Sveriges största organisation inom branschen med eget larmcenter, flest fordon, bärgare och digitala tjänster Byrån Pigment har även jobbat med WordPress-uppdrag åt Stockholms Kulturfestival, Börsplus, Sjö & Hav...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon