ATG bygger labb inom trav för snabbare Digital Transformation

In Nyheter, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Hur ser framtiden inom trav och galopp ut? Hur utmanar travsporten sig själva för att inte bli omsprungna av andra underhållningar i framtiden. AB Trav och Galopp (ATG) berättar under Almedalsveckan 2016 att de tillhör de organisationer som omplacerat resurser från UX- och digitala ledningspositioner för att bygga ett eget digitalt labb. Det nya innovationslabbet, ATG X Labs, ingår i ATGs Affärsutvecklingsenhet men agerar relativt fristående i övrigt. Det leds av Mikael Kudrén som tidigare var...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.