Atos Medical lanserar internationell plattform med Marketing Automation på headless WordPress i Azure

In Marketing Automation, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Under hösten 2022 och våren 2023 har 24HR producerat en uppsättning headless WordPresswebbplatser med Gutenberg temat för Atos Medical, ett globalt medicinföretag med 23 nationella webbplatser. En gemensam .com-sajt togs samtidigt fram.

0 st
länder finns bolaget i

 

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Atos Medical ville ha en plattform som skulle vara flexibel nog att möta de varierande behoven för varje marknad, men samtidigt vara bekant för deras olika redaktörer. Användarvänlighet, snabba laddtider och goda förutsättningar för att utöka tekniken och integrera fler system efter hand, stod högst i fokus. Webbplatserna erbjuder inloggning för hälso- och sjukvårdspersonal, som genom att logga in får tillgång till personligt innehåll. CMS:et hanterar inte bara content för siten, utan föder även Atos app. Webbplatserna ska även ha kopplats mot andra system som CRM-, Marketing Automation eller PIM-system. Siten driftas i Azure.

“ – För oss är det viktigt att hela tiden förenkla livet för de som har drabbats av laryngektomi och trakeostomivård, vilket vi har möjlighet att göra nu med personifierat innehåll och innovativa lösningar. Vi lyssnar, inspirerar, fokuserar och engagerar – och det här är bara början.”

Säger Christina Björkander, Head of Digital Marketing, Atos Medical. Design och layout stod den finska reklambyrån Wikström Media för.

För att contentmigreringen skulle gå så smidigt som möjligt i alla 23 länder hölls kurser för Atos redaktörer som sedan med stödd av manualer och instruktionsvideos sedan skötte migreringsarbetet själva.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Åbro Bryggeri släpper ny varumärkesidentitet och handlar upp nya digitala stöd