Audio Video stängde e-handeln 48 månader sedan, öppnar nu upp Jetshop Elastic Commerce

In E-handel, Norce / Jetshop / Storm Commerce, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Jetshop är nöjda med en ny referenskund på egna plattformen Jetshop Elastic Commerce. Det är Audio Video, grundade 1963, med hela 102 butiker runt om i landet. Lösningen ska givetvis bli omnikanal och integreras även med ett affärssystem kallat SMART. Annat ljud var det i skällan vintern 2011/2012. Då valde kedjan att helt stänga sin E-handel på grund av mognad och tillhörande kostnader. " - Vi har bestämt oss för att inte ta en fight... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment