Auson live på Drupal 7 med smart, responsiv hantering

In Drupal, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Kodamera har skapat ny, responsiv design till sin kund Auson. Många besökare på mobilen hade en tuff uppgift att hitta vad de letade efter, därav mobilanpassades allt.  Nya auson.se ska inte bara vara responsiv. Strukturen och designen har även anpassad för att tydliggöra både produkter och budskap. Oavsett om du tillhör målgruppen slutkonsument eller företagskund ska det vara en enkel sak att navigera fram till önskat innehåll. Budskapen på sidan är anpassade efter det flöde respektive målgrupp helst tar. Surfar... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Kodamera har ett dedikerat team som jobbar med support och förvaltning och däri ligger även att säkerhetsuppdatera våra kunders webbplatser. Auson.se var uppdaterad och säkrad, precis som alla andra Drupal 7-sajter i vår portfölj, inom 12 timmar från det att vi nåddes av beskedet om senaste versionen av Drupal. Vi har beskrivit våra förvaltningstjänster mer ingående på http://www.kodamera.se/vad-vi-gor/support-forvaltning
    Varma hälsningar
    Adam Evertsson, Kodamera

Leave a Comment