Avanade blir rådgivare inom framtidens Robotiserade arbetsplatser

In AI, Machine Learning, Botar, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Avanade har sett sin  framtid, den placerar konsultbolaget som rådgivare när arbetsplatser ska digitaliseras på riktigt. Inte bara labba med digital transformation då, men ställas om helt inför robotisering och nya arbetssätt. Samt ta fram processer för hur de mänskliga medarbetarna bäst förbereds för denna framtidens arbetsplats. Detta gör de genom ett inledande samarbete med Blue Prism, de kallar sig världsledande inom en typ av mjukvara för Robot Process Automation (RPA). "- Blue Prisms skalbara och robusta RPA plattform...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.