Avanade dubbelt så starka som tvåan inom Dynamics 365

In Microsoft .NET, Microsoft Dynamics 365, Nyheter, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Avanade har än en gång utsetts till årets Dynamics 365 partner av Forrester i senaste Wave™: Microsoft Dynamics 365 Services, Q4 2017.  Moderbolaget Microsoft, som fortfarande äger 20% av Avanade (resten har Accenture tagit över), ser till att förse egna konsultorganisationen med leads. Det har visat sig att Avanade vinner och får utföra nästan dubbelt så många Microsoft Dynamics implementationer för kund som sin närmaste konkurrent. Det är KPMG, därefter DCX Technology, Hitachi Solutions, Wipro och som "strong performers"...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon