Avanade dubbelt så starka som tvåan inom Dynamics 365

In Microsoft .NET, Microsoft Dynamics 365, Nyheter, Teknikby Martin Edenström

Update: Avanade har än en gång utsetts till årets Dynamics 365 partner av Forrester i senaste Wave™: Microsoft Dynamics 365 Services, Q4 2017. 

Moderbolaget Microsoft, som fortfarande äger 20% av Avanade (resten har Accenture tagit över), ser till att förse egna konsultorganisationen med leads. Det har visat sig att Avanade vinner och får utföra nästan dubbelt så många Microsoft Dynamics implementationer för kund som sin närmaste konkurrent. Det är KPMG, därefter DCX Technology, Hitachi Solutions, Wipro och som “strong performers” PwC, Infosys, TCS, HCL och IBM.

Fler artiklar om ämnet:  Globala kunduppdrag som Managementkonsulterna redan tagit över från reklambyråerna

Under 2017 genomförde Avanade mer än femtio globala ERP-distributioner av Microsoft Dynamics. Avanade kallas av Forrester även en av få leverantörer med en balans bland medarbetarna bestående av lika delar CRM- och ERP-specialister.

” – Våra kunders framgång bygger på att vi kan leverera people-first lösningar och ständigt utveckla vårt erbjudande. Det gör vi bäst bland annat genom att utnyttja våra partnerskap. Där är Avanade en nyckelpartner för oss globalt.”

Säger Victor Morales, Vice President, SI Partners Team, Microsoft.