Avantime släpper Axa på EPiServer och SharePoint

In Nyheter, Optimizely/Episerver, SharePoint MOSS 2007 by edenstrom2 Comments

Avantime och systerbyrån Dreamsville fortsätter lansera EPiServer och SharePoint combo-webbar. Portalen Axa.se är den senaste releasen från Sveaplan. Receptsök (går lite inflation i recept på nätet) baserat på produkter som Kungsörnen, Gooh! och Start är en av funktionerna. Projektets SharePoint hanterar strukturerad data som recept, produkter och bilder (blev det inte dyr licenskostnad för det ändamålet?). Även SharePoint Search finns med i mixen....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Sharepoint betyder inte automatiskt dyra licenskostnader, WSS 3.0 är helt gratis. Av en händelse råkar jag veta att Axa använder WSS 3.0 i sin lösning, precis som många andra av Avantimes kunder :).

  2. Sharepoint betyder inte automatiskt dyra licenskostnader, WSS 3.0 är helt gratis. Av en händelse råkar jag veta att Axa använder WSS 3.0 i sin lösning, precis som många andra av Avantimes kunder :).

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.