Avantime släpper Axa på EPiServer och SharePoint

In Nyheter, Optimizely/Episerver, SharePoint MOSS 2007 by edenstrom2 Comments

Avantime och systerbyrån Dreamsville fortsätter lansera EPiServer och SharePoint combo-webbar. Portalen Axa.se är den senaste releasen från Sveaplan. Receptsök (går lite inflation i recept på nätet) baserat på produkter som Kungsörnen, Gooh! och Start är en av funktionerna. Projektets SharePoint hanterar strukturerad data som recept, produkter och bilder (blev det inte dyr licenskostnad för det ändamålet?). Även SharePoint Search finns med i mixen....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Sharepoint betyder inte automatiskt dyra licenskostnader, WSS 3.0 är helt gratis. Av en händelse råkar jag veta att Axa använder WSS 3.0 i sin lösning, precis som många andra av Avantimes kunder :).

  2. Sharepoint betyder inte automatiskt dyra licenskostnader, WSS 3.0 är helt gratis. Av en händelse råkar jag veta att Axa använder WSS 3.0 i sin lösning, precis som många andra av Avantimes kunder :).

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.