Avantime släpper Moderna Museet på EPiServer CMS 5

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Avantime, som det var länge sedan vi hörde något nytt ifrån, berättar att de har lanserat Moderna Museets nya sajt www.modernamuseet.se på en EPiServer CMS 5. Där hittar vi stor flashcarousel med en nedräkningsrad (brukar vi främst se på amerikanska sajter), Youtube-klipp (suck), e-postprenumerationer, "Händer idag på museet", sajtsök och en trevlig Kalender. Den sistnämnda ligger dock en bit ifrån Cloud Nine's kalendervariant för SE2009.se....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej,
    Jag förmodar att Moderna Museet finansieras till större del av skattepengar, om än viss finansiering kommer från sponsring, donation etc. Om så är fallet att större del av Moderna Museet finansieras av skattepengar – hur kan Moderna Museet lägga pengar på kommersiell och proprietär programvara, såsom EPiServer, när det i detta fall (publiceringssystem) finns alternativ såsom fri mjukvara baserad på öppen källkod? Alternativ som uppfyller samma krav, behov och önskemål.
    Jag ser detta som både ekonomiskt oförsvarbart samt omoraliskt och oetiskt.

    Visst – i de fall det inte finns fri programvara baserad på öppen källkod så är självklart kommersiell och proprietär programvara ett alternativ.

    Mvh, Medborgaren

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.