Avaus öppnar upp i Italien med rekrytering från Telia

In Content Marketing, CXM, Lojalitetsprogram, Martech, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Emma Storbacka, VD Avaus Group, mailar MKSE.com och berättar om att Avaus idag expanderar till Italien. Det via Piero Trivellato, som senast kommer från Telias verksamhet i Sverige. Piero var tidigare Head of Digital & Analytics och en del av den svenska ledningsgruppen. Avaus har, liksom egentligen alla andra aktörer verksamma inom martech expertrådgivning och stöd (marketing transformaton, marketing ehancement etc.) jobbat med telco’n sedan tidigare.

Vilka svenska bolagsledningar har redan spenderat för mycket pengar på metaverse och mindre taktiska digitalbeslut? Leta i MKSE.com innovation tech nyhetskategori. Öppen gratis under en begränsad period.

”– Jag är väldigt glad över att kombinera den metodutveckling vi har bedrivit på Avaus med Pieros erfarenhet av att leda transformation av datadriven marknadsföring och försäljning. Digitalt mogna företag har höga automationsnivåer och maximerar värdepotentialen av sin kundbas genom att driva försäljning över alla kanaler. Vi förväntar oss att kunna förkorta transformationsresan hos italienska företag med flera år.”

Säger Emma Storbacka.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Avaus storsäljare är paketerad marketingOps för 15 Mkr