Avensia börjar leverera Voyado, ÖoB och nya Lågprisklubben första CRM-kunden

In CRM Customer Relationship Management, CXM, litium, Lojalitetsprogram by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Voyado tar ännu en namnkunnig, svensk kundklubb och lojalitetsprogram. Alternativen till retail-plattformsval 2018/2019 verkar anses obefintligt av beställarna. Trots Pinguins intåg och alternativ från både drakar och lokala konkurrenter. Nu är det ÖoB och den omstartade kundklubben Lågprisklubben som valt Voyados plattform.

ÖoB har närmare 100 varuhus i Sverige och marknadsför sig som en kedja med Sveriges lägsta priser.

Det är Episerverfokuserade Avensia som tillsammans med ÖoB genomfört ett strategiskt förarbete, såsom kundundersökning, verksamhetsanalys, konceptualisering av kundklubbserbjudande för att inleda den interna omställningen mot Voyado. Voyado ska även användas som CRM-plattform i detta fall.

”- Kundklubben är efterlängtad av våra kunder. Vi har smyglanserat klubben med en pilot i november med syfte att internt bygga kunskap och vi har redan lyckats att rekrytera cirka 300 000 medlemmar. Nu lanserar vi kundklubben på bred front och vi räknar med att nå över 1 miljon medlemmar innan årsskiftet. Våra medlemmar kommer bland annat att få unika medlemserbjudanden, förtur till rea, inbjudningar till olika event och öppet köp i 365 dagar. Självklart kommer fler relationsskapande förmåner att lanseras över tid.”

säger Meta Persdotter, Kommersiell chef på ÖoB.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Svenssons släpper headless av ny leverantör, kallas "snabbaste sajten någonsin"

Öob.se handlade 2013 upp en Litium för sin e-handel.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss