Avensia, e-handel, Lekolar, Lekolar.se Check out/Kassasystem, Episerver Commerce, Nyheter

Lekolar.com satsar på EPiServer Commerce för 20 000 produkter

In Check out/Kassasystem, Episerver Commerce, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Lekolar har gått live med en ny EPiServer Commerce e-handel för den skandinaviska marknaden. Framtagen av Avensia. Lösningen ska matcha de ledande B2C-sajternas utseende och interaktionsdesign men även innehålla flera B2B-specifika funktioner och integrationer. Det ska finnas "automatiska kopplingarna mellan produkt- och CMS-sidor". Sajten backas av artificiell intelligens från Apptus eSales som kontinuerligt anpassar innehållet och ger rekommendationer efter besökarens preferenser. Sajten ska även vara "konfigurerbar för olika grader av stränghet" för att anpassa sig efter kundtjänsts arbetsbelastning. Den använder...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa all information och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of Martin's Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. 150318 @Avensia_ab Storefront är en ny koppling mellan e-handelsplattformen Episerver Commerce och Microsofts affärssystem Dynamics AX.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.