Avensia skapar EPICS EPiServer Commerce paketering

In Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Imorgon öppnar NES, Nordic Ecommerce Summit 2014, och inför e-handelseventet presenterar Avensia, en av EPiServers främsta e-handelsfokuserade partners en ny e-handelspaktering av EPiServer Commerce.

Den kallas EPICS och ska vara framtaget baserat på befintlig ”Best Practice” och erfarenhet från andra Commerce-projekt. De ska ge ett ramverk och fördelar vid framtagandet av en ny e-handelssajt på EPiServer Commerce. Konkret innehåller EPICS en ”starter-sajt” med produktifierad källkod samt material för analys och implementering.

Den nya plattformen hoppas Avensia ska hjälpa till att förmedla den expertkompetens inom omni-channel och kvalificerad B2B-handel som de anser sig besitta.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Inte längre coolt att betala 800% högre prislapp, Stenströms byter e-handel

Bolaget ska gå bra, omsättningen har ökat med 88 % under första kvartalet 2014 jämfört med föregående år. För tredje gången flyttar Avensia sitt Helsingborgskontor i behov av större lokaler.

Avensia nämner det kommande projektet Apotekhjartat.se, som snart släpps tillsammans med Doberman, är en av de senaste EPiServer Commerce lanseringarna. Enligt uppgift från vintern och våren ska däremot inte just det projektet flutit på helt smidigt. Det märktes även då Apotek Hjärtat nyligen gick ut i en ny upphandling om samma tjänster.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Dyra konsult- och headless plattformskostnader tog kål på Babyworld

Kommentarer

Leave a Comment