Avensia vann uppdrag trots åtta ggr högre prislapp, kan bli försenat helt kvartal

In Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Omnikanal, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Under onsdagens Episerver Closeup Partner möte på Berns i Stockholm stod det redan under morgonen klart att Avensia var Episervers nuvarande favoritpartner i landet. Utöver de absolut nödvändiga tjänster de indirekt hjälpt Episerver och Episerver Commerce med inom performance, Dynamics 365-stöd och frontar (när mjukvaruföretaget själva släpade), har de även sålt en del licenser och tagit nya uppdrag. Uppenbart låg de bra till för året 2016/2017. Och när deras sprillans nya kund Stenströms, på en blivande Episerver... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Stenströmsstore är en Magento 2 kund och är i högsta grad en Caupo kund med dubblad omsättning varje år. Caupo har aldrig varit inblandade i någon wordpress då vi är dedikerade Magentokonsulter.
    Läs mer om Stenströmstore på http://www.caupo.se

Leave a Comment