Avensia vill återuppväcka certifieringshetsen på Episerver

In Nyheter, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Det var ett tag sedan racet om antalet ECD, Episerver certifierade utvecklare, var en viktig, kanske den viktigaste måttstocken för att hitta den bästa partnern i upphandlingar och interna tävlingar. Men kanske kan det fortfarande rådande intresset kring e-handel återuppväcka certifieringshetsen på plattformen, nu på Commerce cert'et? Avensia tar idag upp ämnet igen genom att stolt berätta att de, troligtvis, har flest antal certifierade Episerver Commerce konsulter i världen. Totalt 35 stycken. Detta efter de...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon