Dizparc startar upp digitalbyrån Dizparc Nowadays

In E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Dizparc väljer idag att starta upp en digitalbyrå, dizparc Nowadays, med baser i Göteborg och Stockholm. Byrån dizparc Nowadays ska ledas av bl a Filip Berglund, tidigare säljchef på Star Republic. Även Star Republics CMO Emma Anderberg väljer följa med till det nya bolaget. Nowadays ska vid starten ha 10 anställda inom UX och projektledning. Fokusområden är e-handel, UX/design, strategi och digital marknadsföring. ” - En gemensam nämnare för oss som valt att kliva ombord på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon