Dizparc startar upp digitalbyrån Dizparc Nowadays

In E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Dizparc väljer idag att starta upp en digitalbyrå, dizparc Nowadays, med baser i Göteborg och Stockholm. Byrån dizparc Nowadays ska ledas av bl a Filip Berglund, tidigare säljchef på Star Republic. Även Star Republics CMO Emma Anderberg väljer följa med till det nya bolaget. Nowadays ska vid starten ha 10 anställda inom UX och projektledning. Fokusområden är e-handel, UX/design, strategi och digital marknadsföring.

” – En gemensam nämnare för oss som valt att kliva ombord på dizparc Nowadays är att vi alla ville driva en byrå som agerar i linje med uttalade värderingar och alltid har som målsättning att skapa långsiktigt affärsvärde för kunderna”

Berättar Filip Berglund, dizparc Nowadays.

”Vad vi gör är kanske inte unikt i sig, men vi är övertygade om att vi kan göra skillnad genom att ständigt stå fast vid vår värdegrund, aldrig väja för de svåra men relevanta frågorna, våga utmana och provocera samt ha modet att inte alltid leverera vad kunderna tror att de behöver utan vad de faktiskt behöver. Det i kombination med en stor portion nybyggaranda, innovation och stödet av dizparc i ryggen tror vi kommer att göra dizparc Nowadays till ett riktigt spännande äventyr att vara en del av, oavsett om det är i rollen som medarbetare, partner eller kund”

Avslutar Filip.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Impact titulerar sig störst i Norden inom e-handel med 0,4 mdr omsättning, tittar på förvärv