Avropa CMS genom Kammarkollegiet IT-upphandling konsulttjänster 2008

In Cloud / Förvaltning, Featured, Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver, Platina, SiteVision, Tillgänglighet by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Efter att all Vervas verksamhet med IT-upphandlingen övergick till Kammarkollegiet den 1 januari 2009 verkar viss osäkerhet råda inom svensk offentlig sektor. Vilka leverantörer inom CMS och ECM går och får avropas? Det beslutades för några månader sedan av Kammarrätten att den CMS-relaterade upphandlingen av IT-konsulttjänster 2008 anbudsområde Ledning och styrning, Systemutveckling och systemförvaltning, Infrastruktur och Uppdragskonsulttjänster måste göras om. Ärendet är pågående. Detta, tillsammans med andra anledningar, har lett till att klassiska Informationsförsörjning 2005 (med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Onekligen en skam för Sverige som IT-nation. Bra du tar upp det Martin, det är en fars det som sker idag. Vilka som helst får göra vad som helst inom och utanför nedlagda Verva, trots att gallringen borde skett för ett år sedan!

  2. Onekligen en skam för Sverige som IT-nation. Bra du tar upp det Martin, det är en fars det som sker idag. Vilka som helst får göra vad som helst inom och utanför nedlagda Verva, trots att gallringen borde skett för ett år sedan!

  3. Onekligen en skam för Sverige som IT-nation. Bra du tar upp det Martin, det är en fars det som sker idag. Vilka som helst får göra vad som helst inom och utanför nedlagda Verva, trots att gallringen borde skett för ett år sedan!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.