Avropa CMS genom Kammarkollegiet IT-upphandling konsulttjänster 2008

In Cloud / Förvaltning, Featured, Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver, Platina, SiteVision, Tillgänglighet by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Efter att all Vervas verksamhet med IT-upphandlingen övergick till Kammarkollegiet den 1 januari 2009 verkar viss osäkerhet råda inom svensk offentlig sektor. Vilka leverantörer inom CMS och ECM går och får avropas? Det beslutades för några månader sedan av Kammarrätten att den CMS-relaterade upphandlingen av IT-konsulttjänster 2008 anbudsområde Ledning och styrning, Systemutveckling och systemförvaltning, Infrastruktur och Uppdragskonsulttjänster måste göras om. Ärendet är pågående. Detta, tillsammans med andra anledningar, har lett till att klassiska Informationsförsörjning 2005 (med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Onekligen en skam för Sverige som IT-nation. Bra du tar upp det Martin, det är en fars det som sker idag. Vilka som helst får göra vad som helst inom och utanför nedlagda Verva, trots att gallringen borde skett för ett år sedan!

  2. Onekligen en skam för Sverige som IT-nation. Bra du tar upp det Martin, det är en fars det som sker idag. Vilka som helst får göra vad som helst inom och utanför nedlagda Verva, trots att gallringen borde skett för ett år sedan!

  3. Onekligen en skam för Sverige som IT-nation. Bra du tar upp det Martin, det är en fars det som sker idag. Vilka som helst får göra vad som helst inom och utanför nedlagda Verva, trots att gallringen borde skett för ett år sedan!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.