AWA köper in digital transformation och Frends iPaaS portal från HiQ

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

HiQ berättar för MKSE.com att de ska hjälpa kunden AWA med sin digitala transformation framöver. Först genom en ny kundportal för förnyelser utav IP-rättigheter, som ska förenkla både för AWAs kunder och för den egna organisationen.

Immaterialrättsjätten AWA fördjupar därmed sitt samarbete med HiQ genom ett långsiktigt förvaltningsavtal och implementation av iPaaS integrationsplattformen och API ekonomi stödet Frends från USA. Som HiQ är partner till.

”– Vårt arbetssätt för att kunna säkerställa kvalitet och trygghet för våra kunder bygger på omfattande processer och kunskap som kommer från vår personals långa erfarenhet och kunnande. Att digitalisera denna process är komplext och vi är oerhört glada att vi har hittat en partner i HiQ som har kapacitet att hjälpa oss i denna resa mot förenkling.”

Säger Marie-Louise Lindblom, Chief Digital Officer, AWA.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Yamaha Motors kopplar upp moppe med app, ge ska ny upplevelse

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss