AWS Sverige om multicloud och hybrid, så skiljer sig ECS Anywhere från GCP Anthos

In Amazon, Cloud / Förvaltning, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Med en marknadsandel om blott 1/3 av Microsoft Azure eller runt 1/6 av AWS har allt fler tecken tytt på att Google GCP kommer att bli "Public Cloud Big Three"-aktören som står för de mer öppna standarderna och för att minska eventuell "cloud-inlåsning". Det är även den fullt logiska strategin då inte heller GCPs marknadsandelar globalt förändrats de senaste åren (se Canalys-bild nedan). Det har visat sig att GCP, vars duktiga ingenjörer även står bakom grundkoden...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon