B3IT och Rebel & Bird tar över Gröna Lund och Kolmården uppdraget, öppnar upp i Warszawa

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

B3IT och uppköpta Rebel & Bird har i maj valts ut som ny digitalpartner för nöjesparkbjässen Parks and Resorts. De ska därmed ta över uppdraget att utveckla ”det digitala kundmötet” och diverse kundupplevelser. Parks and Resorts ska varit imponerade av B3IT och Rebel & Birds jobb med SF Bio och deras digitala transformation.

”- Vi ville hitta en långsiktig partner som kunde ta ett helhetsgrepp kring våra besökares upplevelse. Under arbetet med att hitta en digital partner som kunde utmana oss och driva det arbetet fastnade vi för Rebel & Bird. Vi bedömde att de hade den kompetens vi letade efter med både kompetens inom engagerande kundupplevelser och djupet i tekniken.”

Säger Joanna Hammar, marknadschef för Parks and Resorts.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Spendrups handlar upp ny byrå och ny B2B e-handelsplattform

Parks and Resorts med Gröna Lund, Kolmården, Aquaria, Furuvik och Skara Sommarland har tidigare valt att jobba med bl a Visma för Gröna Lund webben på Episerver, MyWidz för appar och Jetshop för e-handel.

För att klara av leveransen med bibehållna marginaler har B3it Management dessutom samtidigt valt att etablera ett nytt konsultbolag i Warszawa, som de äger tillsammans med de lokala entreprenörerna och utvecklarna.

Även Parks and Resorts behöver troligtvis vässa intäkterna digitalt och dra in mer pengar då Liseberg inför de kommande åren planerar bygga en ny vattenpark med tillhörande ”vattenhotell” i ett utlägg på över 2 mdr svenska kronor.