B3IT och Rebel & Bird tar över Gröna Lund och Kolmården uppdraget, öppnar upp i Warszawa

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

B3IT och uppköpta Rebel & Bird har i maj valts ut som ny digitalpartner för nöjesparkbjässen Parks and Resorts. De ska därmed ta över uppdraget att utveckla "det digitala kundmötet" och diverse kundupplevelser. Parks and Resorts ska varit imponerade av B3IT och Rebel & Birds jobb med SF Bio och deras digitala transformation. "- Vi ville hitta en långsiktig partner som kunde ta ett helhetsgrepp kring våra besökares upplevelse. Under arbetet med att hitta en digital partner...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon