Babyworld live på Viskan med multipla leveransalternativ från Klarna KSA och Ingrid

In E-handel, Nyheter, Viskan by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Babyworld har idag gått live på Viskans e-handelsplattform med Ingrid och Klarna Shipping Assistant. Det senare i kombination ska vara en av höjdpunkterna med uppdateringen. Det låter Babyworld på ett enklare sätt lägga till eller ta bort vilka typer av fraktmetoder de vill erbjuda sina nya och gamla kunder. Klarnas Shipping Assistant (KSA) lanserades i början av 2020 och är en förlängning av betalbolagets befintliga snabbkassa, som alltså nu även kan hantera flera olika fraktalternativ.

De får även en ny typ av möjlighet att markera olika fraktalternativ med emblem eller märken som till exempel miljövänligt, kvällsleverans, express, rekommenderad. E-handlare som erbjuder många olika leveransalternativ kan alltså göra det enklare för konsumenterna att hitta det alternativ som passar dem bäst. Babyworld kommer även ha möjlighet att i realtid justera leveranstiderna som presenteras i KSA, beroende på aktuell orderingång.

”— Vi har kört flera parallella projekt med Babyworld senaste tiden, där KSA och Ingrid är ett av flera projekt. Vi har även genomfört ett projekt där Bitlog WMS har integrerats mot Viskans API. Nu faller alla bitar på plats och det är dags att skörda frukten av alla ansträngningar.”

Säger Kristian Erlén, Key Account Manager på Viskan.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Voyado passerar 300 anställda, Åkerberg och Barnekows planer framöver