Backendinfo.com vet vilket CMS det är

In Drupal, Joomla, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Är ni på jakt efter snabbsvar på vilket CMS en webbplats är baserad på? En som jag inte redan skrivit om här på MKSE.com? Handlar det om ett open source CMS är det troligt att Backendinfo.com har svaret. Firefox plugin'en kan hitta 15 olika backends CMS i över 130 versioner. Däribland: Drupal 6.x, 5.x, Wordpress 2.x phpBB 2.x, 3.x, Django, DokuWiki MediaWiki, MoinMoin, Reddit, Blogger Joomla 1.5.x, 1.0.x (Tipstack till Frico!)...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment