Både eLeg, YubiKey och SMS på Haninge kommuns nya intranät

In Intranät, Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Haninge kommun har idag släppt sitt nya intranät de jobbat hårt på under 2017. Haninge Kommun, med över 88 000 invånare och 5 000 anställda, är en av de största kommunerna i Stockholms län. Haninge kommun kallas ibland för Episervers äldsta kund. På det nya intranätet går det att logga in meed både eLeg, YubiKey, SMS och SITHS-kort. Episerver CMS ska användas för lösningen. Intranätet får även ett nytt namn som togs fram efter en namntävling, det blev HINT. Haninge.se...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon