Både eLeg, YubiKey och SMS på Haninge kommuns nya intranät

In Episerver, Intranät, Nyheter, Offentlig sektor by Martin Edenström

Haninge kommun har idag släppt sitt nya intranät de jobbat hårt på under 2017. Haninge Kommun, med över 88 000 invånare och 5 000 anställda, är en av de största kommunerna i Stockholms län. Haninge kommun kallas ibland för Episervers äldsta kund.

På det nya intranätet går det att logga in meed både eLeg, YubiKey, SMS och SITHS-kort. Episerver CMS ska användas för lösningen. Intranätet får även ett nytt namn som togs fram efter en namntävling, det blev HINT.

Haninge.se lanserades under hösten 2015 på Episerver CMS i Microsofts Azure av Softronic. Softronic berättade då även att de skulle arbeta med det nya intranät som först förväntades levereras under våren 2016. De skulle ansvara för allt som koncept, strategi, design och .NET-utveckling.

Fler artiklar om ämnet:  Nord-Lock handlar upp Digital Transformation Partner, satsar på Episerver DXC

Haninge kommun har sedan tidigare även tjänsten Heroma Webb framtagen av CGI. Även Visma-förvärvet NearU har jobbat med kommunens Episerver-åtaganden.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.