Ballingslöv satsar på ny typ av kökssimulator med litium

In Check out/Kassasystem, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Med alla moderna bilsajter och storsatsande hustillverkare har det blivit populärt med avancerade "konfiguratorer" igen. Bara det att de inte skapas i Flash denna gång.Ballingslöv bygger just en sådan konfigurator med iStone och litium e-handel. Där ska det gå att "simulera sitt kök" och den nya kökssimulatorn ersätter en äldre lösning. Lösningen baseras på en simulatormotor från Spark Vision som integrerats med CMS-systemet Litium. När produktinformation uppdateras på webben så uppdateras den också direkt i kökssimulatorn. Sajten Ballingslov.se uppdaterades för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.