Ballingslöv släpper litium-produktion med simulator, ÅF-sök och ny design

In Nyheter, E-handel, litium by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Spot On och litium har just släppt Ballingslövs nya webb med PIM-stöd. Det är en nydesignad Litium 7-sida med integrationer mot bland annat InRiver. Men det är ingen regelrätt e-handel. Boka möte butik görs med hjälp av postnummersök och det finns stöd för att hitta ÅF via en karta med postnummersök. Dessutom har Ballingslöv en simulator där man kan designa och uppleva sitt eget framtida kök. Designen togs fram av Grand Public. Disponent Albin Svensson grundade...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon