Bare Collective med Esska, Imse, Vimse, Jabadabado live på Centra, Storyblok och Rule MA

In Centra, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Noos ehandelskonsulter och AgenaTech berättar att de denna vecka har gått live med ett projekt de har arbetat med sedan februari, från strategi till idag en färdig produkt. Det är nya Barecollective.com. Ett bolag som verkar med en tydlig profil om ansvarstagande kläder och produkter för nästa generation. Projektet ska ha innefattat; E-com Strategy med ett helhetsansvar för: - Strategi för konsolidering till en och samma site för samtliga varumärken (Esska, Imse, Vimse, Jabadabado) - Budget...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon