Bäst prestanda i offentlig sektor, samtliga i topp tolv valde Episerver

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Marcus Österberg på Webperf.se har mätt det kanske viktigaste talet för kundupplevelse och konvertering idag, prestandan. Underlag var alla aktörer inom svensk offentlig sektor. Marcus, som även bidragit med data till MKSE.com Digital Excellence Awards, testar både med Sitespeed.io och Google Pagespeed v4 för att få ett resultat. MKSE.com har adderat rådande CMS-plattformval för de prestandaoptimerade (men inte alltid så nya) webbplatserna. De myndigheter som fick full pott (5.0) vid mätningar utförda i september 2018 var:...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon