Beamon People vinner uppdrag för Skistar och Oscar Jacobson

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Beamon People har offentliggjort två nya uppdragsgivare på sistone. Det är Mellby Gård och Kappahlägda modeföretaget Oscar Jacobson, en Viskan Ebusiness‬⁩ användare, som tagit in gänget för en ny UX-analys med påföljande rekommendationer och åtgärder. Det svenska herrkonfektionsföretaget vill bli bättre på användarförståelse, datainsikter och konverteringsförbättringar. Oscar Jacobsons nya ägare har för vana att kombinera sin Viskan e-handelsuppsättning tillsammans med t ex Episerver CMS för redaktionellt stöd. Beamon People ska i höst även ha jobbat med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon