Becker.se lanserad på EPiServer av BKC Sthlm

In Google Maps, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Update: BKC Sthlm med Peter Dagnell slår till igen med några nya EPiServer-släpp. Dock är det EPiServer 5:or så här sent på året. Detta skyller webbyrån på att lanseringarna dragit ut på tiden. Kunden kan tydligen förvänta sig få EPiServer CMS 6-uppgraderingar för några tuss extra senare i vinter eller vår. Beckersgruppens nya corporatesajt Becker.se är den ena och för det globala Beckers-företaget Becker industrial coatings den andra. De senare jobbar med ytbehandlingslösningar. Syftet med deras...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.