Beckers, Alcro och Nordsjö färg satsar på B2B e-handel

In E-handel, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nordsjö färg, som är en del av AkzoNobel-koncernen, har släppt en ny B2B-inriktad e-handel. Lösningen återfinns på domänen shop.nordsjoprofessional.se. Allt detta på en holländsk Sana Commerce, integrated E-Commerce för SAP och MS Dynamics. Butiken har fler än 1000 artiklar listade och click and collect till valfri Nordsjö-butik inom två timmar. Nordsjö har även iOS och Android appar i Nordsjö Pro Expert och Nordsjö Visualizer. Såväl Nordsjo.se som Akzonobel.com är sedan ett tag tillbaka annars Drupal CMS...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon