Beckers handlar upp ny byrå, flyttar webbköpen till Skåne

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Beckers Group verkar flytta webbuppdraget från Stockholm till Helsingborg. Idag berättar de att de handlat upp Pyramid Communications som ny kommunikationspartner.Beckers tog 2009 fram en Episerver av iTeam och Fröjd/Deasign. Därefter jobbade BKC Sthlm jobbade kontot året efter, varpå iTeam uppdaterade Beckers.se igen 2013. Men gruppsidan Beckers-group.com är idag en TYPO3 CMS 6.2. Pyramid Communications ska utveckla bolagets globala marknadsstrategi och kommunikationslösningar. " - Pyramid Communications är en byrå med lång och omfattande erfarenhet inom B2B. De...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.