Beckers handlar upp ny byrå, flyttar webbköpen till Skåne

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Beckers Group verkar flytta webbuppdraget från Stockholm till Helsingborg. Idag berättar de att de handlat upp Pyramid Communications som ny kommunikationspartner.

Beckers tog 2009 fram en Episerver av iTeam och Fröjd/Deasign. Därefter jobbade BKC Sthlm jobbade kontot året efter, varpå iTeam uppdaterade Beckers.se igen 2013. Men gruppsidan Beckers-group.com är idag en TYPO3 CMS 6.2.

Pyramid Communications ska utveckla bolagets globala marknadsstrategi och kommunikationslösningar.

” – Pyramid Communications är en byrå med lång och omfattande erfarenhet inom B2B. De har visat stor förståelse för och insikt i vår verksamhet och är helt rätt partner för oss i detta arbete.”

Säger Kristin Wolf, Global Communications Manager på Beckers Group.

Arbetsgrupp blir: Nina Håkansson Account Director, Mats Rönne Strategi, Carl-Gunnar Hanson Projektledare digitala medier, Henrik Stierna Art Director, Maggie Crusell Copywriter, Ricky Fasshauer Interactive Art Director och Johannes Jeffsell, Produktionsledare.

Beckers Group är en av världens ledande leverantör av industrifärg med verksamhet på 24 olika enheter i 19 länder varifrån de ger service till en global marknad. Beckers Group, med huvudkontor i Berlin, grundades 1865 i Stockholm och är ett privatägt bolag som ingår i Lindéngruppen.

Så tacklar storföretagen Digital Transformation

Vill du också få stenkoll på området? Detta är en omfattande nyhetslista över allt som hänt inom banker och Digital Transformation. Missa inte vilka val era konkurrenter gör.

Vi har mer på samma ämne:  M&A vändor avslutas, H&H Group köper upp Pyramid, Petra och Graal

Leave a Comment